Avancuar Bilardos Top Kontrolli Aftësitë Testi PDF (Gjuha shqipe)

$5.00

i vërtetë Konfirmimi aftësia për lojtarët e dedikuar.

Çdo konfigurimi topin në këtë libër janë të përbashkëta për bilardo.Ideja bazë është e thjeshtë. Luaj topin e parë. Pastaj merrni pozicionin për të luajtur topin e dytë. Disa nga këto Layouts janë të lehta. Të tjerët do të kërkojë aftësi të shkëlqyera duke luajtur. Nëse besoni se ju jeni një lojtar i mirë bilardo, këto konfigurimin topin do të provojë se ju jeni një konkurrent serioz.

Përkthimi: Google Translate (http://translate.google.com). Nuk janë gabime. Nëse ju doni të rregulluar këto fjalë, dërgoni një email (billiardgods@gmail.com).

Libra të tjerë:

CBC Bilardos top Kontrollin e Metodave Sekrete (albanian)

DE Stërvitje dhe Ushtrime për të Përmirësuar Aftësitë e Bilardos (albanian)

Bilardo Aftësitë Libra (3)

+++++++++++

Blini librin shtypura

(Optional) Protect your Purchase: