Bilardos top Kontrollin e Metodave Sekrete PDF (Gjuha shqipe)

$6.00

Mënyrat e lehtë të arrihet pozicion të përsosur.

Çdo faqe e këtij libri tregon mënyra të lehtë për të luajtur me topin e parë dhe pastaj të marrë pozicion në topin e ardhshëm. Këto grafika ju tregojnë se sa e lehtë është për të mësuar kontroll topin. Ju do të mësojnë se si të marrin vendime më të mira duke luajtur dhe më të zgjuar zgjedhje. Ky libër do t'ju ndihmojë të fitojë më shumë lojra.

Përkthimi: Google Translate (http://translate.google.com). Nuk janë gabime. Nëse ju doni të rregulluar këto fjalë, dërgoni një email (billiardgods@gmail.com).

Libra të tjerë:

ACBC Avancuar Bilardos Top Kontrolli Aftësitë Testi (albanian)

DE Stërvitje dhe Ushtrime për të Përmirësuar Aftësitë e Bilardos (albanian)

Bilardo Aftësitë Libra (3)

+++++++++++

Blini librin shtypura

(Optional) Protect your Purchase: