Stërvitje dhe Ushtrime për të Përmirësuar Aftësitë e Bilardos PDF (Gjuha shqipe)

$6.00

Si të bëhet një ekspert lojtar bilardo.

Ky libër ka qindra e situatave të trajnimit. Filloni me cilësimet e lehtë dhe pastaj provoni parametrat vështira. Kjo do të përmirësojë aftësitë tuaja. Javë, muaj javë në muaj, aftësitë dhe njohuritë tuaja do të përmirësohet.Sa më shumë që praktikë, aq më shpejt ju do të bëhet një lojtar ekspert bilardo.

Përkthimi: Google Translate (http://translate.google.com). Nuk janë gabime. Nëse ju doni të rregulluar këto fjalë, dërgoni një email (billiardgods@gmail.com).

Libra të tjerë:

ACBC Avancuar Bilardos Top Kontrolli Aftësitë Testi (albanian)

CBC Bilardos top Kontrollin e Metodave Sekrete (albanian)

Bilardo Aftësitë Libra (3)

+++++++++++

Blini librin shtypura

(Optional) Protect your Purchase: