3 Bilardo Aftësitë Libra PDF (Gjuha shqipe)

$11.00

ACBC: i vërtetë Konfirmimi aftësia për lojtarët e dedikuar.

Çdo konfigurimi topin në këtë libër janë të përbashkëta për bilardo.Ideja bazë është e thjeshtë. Luaj topin e parë. Pastaj merrni pozicionin për të luajtur topin e dytë. Disa nga këto Layouts janë të lehta. Të tjerët do të kërkojë aftësi të shkëlqyera duke luajtur. Nëse besoni se ju jeni një lojtar i mirë bilardo, këto konfigurimin topin do të provojë se ju jeni një konkurrent serioz.

CBC: Mënyrat e lehtë të arrihet pozicion të përsosur.

Çdo faqe e këtij libri tregon mënyra të lehtë për të luajtur me topin e parë dhe pastaj të marrë pozicion në topin e ardhshëm. Këto grafika ju tregojnë se sa e lehtë është për të mësuar kontroll topin. Ju do të mësojnë se si të marrin vendime më të mira duke luajtur dhe më të zgjuar zgjedhje. Ky libër do t'ju ndihmojë të fitojë më shumë lojra.

DE: Si të bëhet një ekspert lojtar bilardo.

Ky libër ka qindra e situatave të trajnimit. Filloni me cilësimet e lehtë dhe pastaj provoni parametrat vështira. Kjo do të përmirësojë aftësitë tuaja. Javë, muaj javë në muaj, aftësitë dhe njohuritë tuaja do të përmirësohet.Sa më shumë që praktikë, aq më shpejt ju do të bëhet një lojtar ekspert bilardo.

Përkthimi: Google Translate (http://translate.google.com). Nuk janë gabime. Nëse ju doni të rregulluar këto fjalë, dërgoni një email (billiardgods@gmail.com).

Libra të tjerë:

ACBC Avancuar Bilardos Top Kontrolli Aftësitë Testi (albanian)

CBC Bilardos top Kontrollin e Metodave Sekrete (albanian)

DE Stërvitje dhe Ushtrime për të Përmirësuar Aftësitë e Bilardos (albanian)

(Optional) Protect your Purchase: